Lelie magazine | Lelie zorggroep

magazine dichtbij

Lelie magazine

Dichtbij in het Lelie magazine

Als mensen zich openstellen voor elkaar, geeft dat kleur aan de dag van onze cliënten en medewerkers. Daarom is er in het nieuwste Lelie magazine, dat deze week verschijnt, veel aandacht voor het thema ‘Dichtbij’. 

In dit tiende Lelie magazine vertelt Joost Zielstra (sinds mei 2018 een van de bestuurders bij Lelie zorggroep) openhartig hoe hij leert van cliënten, door dichtbij hen te zijn. We gingen langs bij een 80-jarig echtpaar, van wie de een in een van onze zorghuizen woont en de ander haar twee keer per dag liefdevol bezoekt. En we spraken een verzorgende die haar cliënten graag een knuffel geeft. Over dichtbij-zijn gesproken! GZ-psycholoog Lenie Vermeer legt uit dat dichtbij-zijn bij mensen met dementie een basisbehoefte is. En de dagelijkse maaltijd in een gezin: hoe houden we die gezellig? Een van de hulpverleners van Agathos geeft tips en voorbeelden.

Daarnaast laten we in het Lelie magazine zien hoe we als Lelie zorggroep graag dichtbij zijn in de wijk, door zo goed mogelijk met elkaar en andere zorg- en welzijnsaanbieders samen te werken.

Prikkelend is de vraag voor alle lezers: hoe kan ik vandaag (en morgen) dichtbij zijn voor de mensen om mij heen?

Lees het magazine gratis!

De artikelen in het Lelie magazine zijn geschreven voor een breed publiek en dus interessant voor iedereen die - op welke manier dan ook - betrokken is bij zorg- of hulpverlening.
U leest het magazine hier digitaal.
Of vraag hier een gratis papieren exemplaar aan.

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.