Werk-familie

Werk-familie

Werk-familie

De dagbesteding van de Burcht bestaat al ruim 9.5 jaar. We werken in een klein team. Met één collega werk ik al vanaf de opstart van de dagbesteding maar dat gaat veranderen. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan binnen Lelie zorggroep.

Als je in een klein team werkt, leer je elkaar goed kennen. Je werkt veel en intensief samen, je moet op elkaar kunnen bouwen. Je hebt een grote verantwoordelijkheid, omdat er minder personen zijn om deze mee te delen. Alle collega’s op de dagbesteding hebben een groot hart voor de zorg en zetten graag een stapje extra, om te zorgen dat onze cliënten de best mogelijke begeleiding krijgen.

Collega’s veranderen in, zoals wij dat noemen ‘werk-vriendinnen’, maar eigenlijk zijn we een ‘werk-familie’. We staan altijd voor elkaar klaar en delen lief en leed. Na bijna tien jaar samenwerken vertrekt er een ‘familielid’.

Samen hebben we meer dan 200 cliënten mogen ontvangen en ontelbaar veel activiteiten georganiseerd en uitgevoerd. We hebben veel meegemaakt! De laatste tijd blikken we vaak terug en beseffen we hoe bijzonder het is dat we deel hebben mogen uitmaken van het leven van zoveel ouderen in Rotterdam.

Binnenkort mogen we een nieuwe collega verwelkomen, een professional met hart voor de zorg. Wij kijken er naar uit om haar welkom te heten in onze ‘familie’!

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.