Lente!

Lente!

Lente!

Met elkaar hebben we uitgekeken naar het voorjaar. De donkere dagen verdwijnen, de zon schijnt vaker en overal zien we de prachtige kleuren van de bloembollen. Ook op onze dagbesteding hebben we lentekriebels. Er zijn nieuwe tuinmeubelen in elkaar gezet door onze vrijwilligers, de tuin is opgevrolijkt met viooltjes en we organiseerden een lenteweek. 

In onze lenteweek stond het voorjaar centraal. We hebben genoten van veel feestelijke activiteiten 

Maandag was er slagroomtaart bij de koffie om de lenteweek te starten. Er was een lentequiz met afbeeldingen en alle cliënten maakten een schilderij met lente tafereeltjes. In de middag kwam onze muziekvrijwilliger voor ons spelen op zijn keyboard.  
Dinsdag hebben we groepsgesprek gehad in het thema voorjaar en opnieuw beginnen die we vanuit de Bijbel hebben behandeld. Er is gelezen en geluisterd naar diverse liederen. In de middag was er een lente-bingo 
Woensdag hebben we een voorjaarsstuk gemaakt in een weckpot met mos, paastakken en een hyacint. Er werd door een vrijwilliger een voorjaarsmenu gekookt en we bakten een lente taart 
De mannen van de donderdaggroep zijn aan de slag gegaan met bloembollen en er was een spelmiddag met een hapje en een drankje. De week werd afgesloten met een bloemen en planten bingospel en een advocaatje met slagroom.  

We zijn dankbaar dat we in deze coronatijd als team zo'n mooie, feestelijke week hebben mogen organiseren voor onze cliënten. 

 

            

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.