De tekenwedstrijd 2, aangenaam verrast!

De tekenwedstrijd 2, aangenaam verrast!

De tekenwedstrijd 2, aangenaam verrast!

De cliënten van de dagbesteding van de Burcht nemen ieder jaar deel aan de kersttekenwedstrijd van organisatie  de Heer Medicom. Het is een project waar we ieder jaar naar uitkijken en met veel plezier aan meedoen. Helaas hebben we nog nooit gewonnen.

Na het schrijven van de vorige blog over de tekenwedstrijd kreeg ik een bericht van de Heer Medicom. Ze waren zo enthousiast over de blog, onze jarenlange deelname aan de wedstrijd en hoe wij het met elkaar beleven, dat ze op bezoek wilden komen om ons in het zonnetje te zetten. Na uitleg over onze corona maatregelen, werd er een datum gepland.

Vol spanning keken wij uit naar de dag van het bezoek. ‘In het zonnetje zetten’ kan van alles betekenen... Het bleek dat ze helemaal van uit Zuid-Limburg naar Rotterdam kwamen, speciaal voor ons! Alleen dat was al zo bijzonder leuk!

We zaten net aan de koffie toen we in Limburgs accent iemand hoorde vragen of ze aan het goede adres waren. We werden verrast met heerlijke Limburgse vlaaien en er was nog een onverwachte gast: Zorgrobot James. Hij vertelde dat hij blij was met onze deelname en liet ons op zijn scherm al onze ingezonden tekeningen van dit jaar zien. Maar dat was nog niet alles. Er volgde een grote chocoladeplak en daarna een enveloppe. In de enveloppe bleek een cheque van 250,- euro te zitten. Iedereen werd er stil van, dit hadden we niet verwacht. Het geld mogen we besteden ten behoeve van de cliënten. Wauw, wat grote verrassing!

Het werd een hele feestelijke, gezellige dag! De cliënten waren het al gauw met elkaar eens, de cheque gebruiken we voor een uitstapje (zodra dit weer kan) en voor de aanschaf van nieuwe kleurpotloden om nog mooiere tekeningen te kunnen maken!

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.