Symposium over nuldelijnszorg

Symposium over nuldelijnszorg

Symposium over nuldelijnszorg

Biedt Logeerhuis de Buren uitkomst?

Logeerhuis de Buren organiseert in samenwerking met het Kansfonds op woensdag 8 maart 2017 een symposium over de nuldelijnszorg, ook wel ‘informele zorg’ genoemd. Het Kansfonds helpt mensen om te zien naar de meest kwetsbaren in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt. Logeerhuis De Buren doet recht aan deze maatschappelijke opdracht en is de verbinding tussen ziekenhuis en thuis. In Logeerhuis De Buren kunnen mensen terecht om in een huiselijke omgeving te herstellen na ziekte en/of opname in een ziekenhuis. Door de inzet van vrijwilligers komen herstel en welzijn samen, wanneer zelfstandig wonen tijdelijk niet mogelijk is.

Steeds vaker doen mensen die hulp nodig hebben een beroep op hun directe sociale omgeving. De vraag is waar het groeiende aantal kwetsbare burgers in de komende decennia een beroep op kunnen doen als deze sociale omgeving ontbreekt.

De sprekers Hugo de Jonge (wethouder van Rotterdam), Anne-Marie Nuis-van der Hidde (voorzitter van Logeerhuis de Buren), Robbert Huijsman (bijzonder hoogleraar management en organisatie van ouderenzorg aan de Erasmusuniversiteit) en een ziekenhuisbestuurder vertellen hoe zij de toekomst van de nuldelijnszorg zien. Vervolgens vindt er een paneldiscussie plaats tussen Tweede Kamerleden, een gemeenteraadslid en professionals die werkzaam zijn bij grote zorgverzekeraars en hopelijk u?

Je kunt je aanmelden via http://www.logeerhuisdeburen.nl/nieuws/symposium/

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.