Slaapplaatsen voor congres christelijke artsen

Slaapplaatsen voor congres christelijke artsen

Slaapplaatsen voor congres christelijke artsen

Deze week vindt het vijftiende wereldcongres van de International Christian Medical and Dental Association (ICMDA) plaats. Dit is de overkoepelende, internationale organisatie van Christian Medical Fellowship (CMF) Nederland. Honderden artsen en medisch studenten uit de hele wereld komen bijeen voor een week van ontmoeting en bezinning onder het thema ‘SERVE SHARE SHINE. Professional identity and vision'. Het wereldcongres wordt iedere vier jaar georganiseerd en zal deze keer in De Doelen in Rotterdam plaatsvinden en Nederland is gastheer van ongeveer 1000 deelnemers uit 90 landen.
Locaties van Lelie zorggroep (Siloam en De Koningshof) helpen daarbij en zorgen voor slaapplaatsen met ’s-morgens een lekker ontbijt.

De onderwerpen die gepland zijn voor plenaire sessies en workshops van het congres zijn heel divers. Naast Bijbellezingen, samen bidden en zingen is er een breed palet aan sprekers uit landen als Polen en Engeland, maar ook uit bijvoorbeeld Kenia, Egypte en India. Dat geeft al een indicatie van de verschillende onderwerpen. Het ene land zal aandacht vragen voor de schrijnende armoede die letterlijk op de drempel van de kliniek zichtbaar is. Elders zijn het aanslagen door terroristen die bevolking en gezondheidszorg bedreigen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.