Open 'huis' team Krimpen Agathos

Open 'huis' team Krimpen Agathos

Open 'huis' team Krimpen Agathos

Het team Krimpen aan den IJssel van Agathos thuiszorg heeft een nieuw kantoor. Het ‘oude’ kantoor  was te klein geworden in verband met uitbreiding van het team.

Afgelopen dinsdag 11 juni was er een Open huis georganiseerd voor cliënten en andere belangstellenden. Zij konden een kijkje nemen in het nieuwe kantoor van waaruit het team zorg biedt in de wijk. Verpleegkundige Jorina van team Krimpen: “Wij zijn erg blij met dit nieuwe kantoor. Natuurlijk kunnen mensen ons team altijd telefonisch of per email bereiken maar nu we ook vanaf de straat goed herkenbaar zijn door de belettering hopen we dat dit mensen ook uitnodigt gemakkelijker binnen te lopen met vragen. We merken dat mensen vaak best willen weten of zij in aanmerking komen voor thuiszorg of begeleiding maar het een te grote stap vinden om die vraag te stellen. Wij hebben alle deskundigheid in huis om daar samen met hen naar te kijken. We zijn er graag voor hen!”.  

Het nieuwe kantoor is gevestigd in de buiten poli van het Havenziekenhuis in Krimpen aan den IJssel. Adres: Patrijzenstraat 59, 2922 GN in Krimpen aan den IJssel.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.