Nieuw magazine van Lelie zorggroep

Nieuw magazine van Lelie zorggroep

Nieuw magazine van Lelie zorggroep

‘Goede zorg gaat uit van de behoeften van de cliënt en zijn naasten,’ dat zegt specialist ouderengeneeskunde Kees Goedhart in een nieuw magazine dat deze week verschijnt: het Lelie magazine. Hoofdredacteur Judith de Gelder: “In deze tijden van veranderingen en aanbestedingen binnen de zorg lijkt het ons belangrijk om een positief geluid te laten horen.”
Lelie zorggroep bundelt de krachten van organisaties binnen de zorg- en hulpverlening, vanuit de visie: ‘In Christus liefde telt iedereen mee’. Het Lelie magazine is gevuld met interviews, verhalen, weetjes, meningen en informatie over alles wat met zorg- en hulpverlening te maken heeft. Daarbij staat centraal dat iedereen uniek is, en het waard is om voor te zorgen. Specialist ouderengeneeskunde Kees Goedhart is al bijna dertig jaar verbonden aan Lelie zorggroep en zegt in het magazine: “Als mens mag je er zíjn! Ik zie christelijk-geïnspireerde zorg als zorg die vanuit een bepaalde intentie wordt gedaan: er staat een mens voor je die er mag zijn, hoe anders of beperkt hij of zij ook is: hij is van waarde. Aandacht en luisteren is daarbij het allerbelangrijkst.”
Een ex-dakloze die dankbaar is voor de twee hulpverleners die bijna dag en nacht voor hem klaarstaan, een cliënt die dankzij haar huishoudelijke hulp een scootmobiel kon aanschaffen via Marktplaats en een figuurzaagtalent van 7 jaar: ze laten in het Lelie magazine iets zien van de bijzondere band die er kan zijn tussen zorg- en hulpverleners en cliënten.
Daarnaast wordt er in het Lelie magazine gereageerd op de stelling ‘Als het écht nodig is, neem ik mijn ouders in huis’, is er aandacht voor de veranderingen in de zorg per 1 januari 2015 en staan mantelzorgers en vrijwilligers extra in het zonnetje.
Het Lelie magazine is gedrukt in een oplage van 15.000 exemplaren en is bedoeld voor medewerkers, cliënten, zorgorganisaties, scholen, gemeenten, verzekeraars en voor ieder die geïnteresseerd is in zorg en hulpverlening.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.