Mobiliteitsbijeenkomst bij Lelie zorggroep

Mobiliteitsbijeenkomst bij Lelie zorggroep

Mobiliteitsbijeenkomst bij Lelie zorggroep

Op 8 september a.s. vindt er vanuit ‘DeRotterdamseZorg’ weer een mobiliteitsbijeenkoms plaats. Dit keer bij Lelie zorggroep, locatie Pnël. Een belangrijk thema bij de begeleiding van werk naar werk is de mobiliteit naar andere sectoren. ACE Rijnmond is uitgenodigd om de deelnemers te inspireren met hun ervaringen met intersectorale netwerken in de regio Rijnmond.
Aansluitend zullen de kwartiermakers van het mobiliteitsplatform ‘zorg voor mobiliteit’ een update geven van de resultaten tot nu toe en een inzicht geven in wat het platform gaat bieden voor de instellingen in de regio Rijnmond. Zij nemen ons mee in de vervolg stappen die de komende tijd gepland staan. Je kunt je opgeven voor de mobiliteitsbijeenkomst door liefst voor 1 september een email te sturen naar: info@derotterdamsezorg.nl

DeRotterdamseZorg is  het samenwerkingsverband van en voor de zorg- en welzijnsorganisaties in de regio Rijnmond. Op de site van deRotterdamseZorg valt veel te ontdekken over de mogelijkheden die deRotterdamseZorg biedt.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.