In Enschede start preventieprogramma Houd me Vast

In Enschede start preventieprogramma Houd me Vast

In Enschede start preventieprogramma Houd me Vast

De Driehoek Centrum voor Gezin, Relaties en Seksualiteit biedt in Enschede echtparen het preventieprogramma ‘Houd me Vast’ aan. Startdatum: woensdagavond 28 januari 2015 van 19.30 tot 21.30 uur, Deurningerstraat 12, 7514 BH Enschede. De leiding van de avonden is in handen van Annegine van den Berg en Inez de Haan, beiden als psycholoog verbonden aan het Relatiecentrum.

Verbeter je relatie

Het ‘Houd me Vast’ programma is bedoeld voor partners die verbeterpunten in hun relatie kunnen aanwijzen, maar voor wie therapie iets te ver weg ligt. Het programma bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van ongeveer 2 uur. Het is de bedoeling dat de partners met elkaar aan de slag gaan. Dat betekent dat er in het programma geen groepsopdrachten en slechts beperkt groepsdiscussies plaats vinden.

Preventieprogramma

Het ‘Houd me Vast’ preventieprogramma is ontwikkeld op basis van een succesvolle relatietherapie. De grondlegger van deze benadering – dr. Sue Johnson / Canada – heeft haar therapie emotiegerichte relatietherapie genoemd en het recent ontwikkelde echtparenprogramma ‘Houd me Vast’. Dit programma is verder ontwikkeld in Nederland en gaat nu ook in Enschede van start.
Met ‘Houd me vast’ geven partners een groot cadeau aan hun kinderen en aan elkaar!

Hechte relatie is sterke basis voor gezin.

Onderzoek heeft uitgewezen dat gezonde relaties, waar partners hecht verbonden zijn, winst opleveren voor zowel partners als kinderen. De Driehoek, Centrum voor Gezin, Relaties en Seksualiteit biedt in Enschede echtparen de mogelijkheid deel te nemen aan het programma ‘Houd me vast’, bedoeld voor echtparen die willen werken aan hechte relaties.

Gezonde relaties

Hechting is de kern van alle relaties die er echt toe doen. En dat geldt in het bijzonder voor huwelijks- en partnerrelaties. Gezonde relaties zijn een belangrijke basis voor hechte gezinnen. Zeker als je samen kinderen hebt wil je hen ook zoveel mogelijk stabiliteit bieden. Mensen met gezonde partnerrelaties zijn succesvoller, gezonder en zelfverzekerder. Daar profiteren hun kinderen weer van.

Meer informatie en opgeven:

Opgeven via: Inez 06-30257371 of Annegine 06-38117848, of via  info@dedriehoek.nl .

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.