Huize Nieuwoord officieel geopend

Huize Nieuwoord officieel geopend

Huize Nieuwoord officieel geopend

Zaterdag 4 oktober jl. is Huize Nieuwoord officieel geopend. Ruim 100 belangstellenden uit Woudenberg en omgeving waren daarbij aanwezig even als het voltallige college van B&W van Woudenberg.

"We hebben met elkaar gewerkt aan een prachtig huis. En zijn blij dat we in deze mooie voorziening met alle aandacht voor mensen kunnen gaan zorgen." Vertelt Carla Saathof, zorgondernemer van Huize Nieuwoord, in haar openingsspeech. "De eerste bewoners zijn al geïnstalleerd en we zijn vereerd dat ze ook bij deze opening aanwezig kunnen zijn."

Na de openingsspeech van Saathof speelden wethouder dhr. P. de Kruif en Verzorgende Hester van Dijk uit het zorgteam een memoryspel. De winnaar mocht de voordeur van het huis officieel openen. Met behulp van de omstanders speelden de wethouder en Hester gelijk spel.
Dit gelijk spel staat symbool voor de goede samenwerking tussen de gemeente, Lelie zorggroep en andere partijen die gewerkt hebben aan de nieuwe bestemming van Huize Nieuwoord.

De Kruif benadrukte in zijn speech blij te zijn met het opgeknapte gebouw maar zeker ook de bestemming ervan. Hij wenste ieder daarbij veel succes. Na de openingsspeech van De Kruif werd de deur geopend en was er tijd voor de bezichting van Nieuwoord.

Huize Nieuwoord is een christelijke woonzorglocatie voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking. Meer informatie vindt u op www.huizenieuwoord.nl.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.