Liefdevolle zorg in het nieuwste Lelie magazine

Liefdevolle zorg in het nieuwste Lelie magazine

Liefdevolle zorg in het nieuwste Lelie magazine

Het zesde Lelie magazine, het relatiemagazine van Lelie zorggroep, is onlangs verschenen. Het thema van dit magazine is Liefdevolle zorg. Het is gratis aan te vragen via leliezorggroep.nl/leliemagazine.

Het zesde Lelie magazine, het relatiemagazine van Lelie zorggroep, is onlangs verschenen. Het thema van dit magazine is: Liefdevolle zorg.

“Het aantrekken van een steunkous is soms eerder bij- dan hoofdzaak,” vertelt Ans Ouwehand, die verzorgende én mantelzorger is. “Zorg vanuit je hart is belangrijk. Je komt niet alleen iets brengen, maar bent betrokken op de mensen voor wie je zorgt.” Verder in het magazine: zorg uit handen geven aan een professional, in de leer bij Florence Nightingale, op bezoek bij een belevingsgerichte kerkdienst en: hoe communiceer je als huishoudelijke hulp bij een doofblinde cliënt?

Alle cliënten, medewerkers en andere relaties ontvangen automatisch het magazine. Wie niet eerder een magazine heeft ontvangen, kan dit magazine hier gratis aanvragen of  hier online lezen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.