Steun ons! | Lelie zorggroep

client

Steun ons!

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen een beroep op de zorg doen. Maar het aantal zorgmedewerkers is beperkt en de reguliere middelen zijn niet altijd toereikend. Het is dan ook belangrijker dan ooit om samen de schouders te zetten onder liefdevolle zorg. Stichting Vrienden van Lelie zorggroep ondersteunt initiatieven en projecten om meer mogelijk te maken voor de cliënten van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.

Lokaal

Onze vriendennetwerken zijn lokaal opgezet. Zo is er om iedere zorglocatie een kring van vrienden; mensen die vriendschappen sluiten door het werk te waarderen, te steunen of zich vrijwillig inzetten. Dat kan variëren van het doen van vrijwilligerstaken in een van de zorghuizen, het inschakelen van het eigen netwerk of meer mogelijk maken door een financiële bijdrage.

Drie divisies

Om aan te sluiten bij onze drie divisies en de lokale teams en locaties zijn er drie verschillende websites: voor de ‘Vrienden van Agathos’, voor de ‘Vrienden van Curadomi’ en voor de ‘Vrienden van Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn’. Voor meer informatie over de Vriendenstichting verwijzen we door naar deze websites. Via onderstaande linkjes kun je de websites bezoeken:

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.